„Бисер Бојане 2“ – романтична комедија, трилер и драма

Нових осам епизода које чине другу сезону популарне серије „Бисер Бојане“, снимане овог лета на улцињској ривијери, гледаћете од суботе на првом програму РТС-а. Прва епизода представљена је новинарима у Комбанк дворани.

Серијал Бисер Бојане један је од оних садржаја заснованих на комедији и сатиричном погледу на реалне животне ситуације које су се одиграле последњих деценија на балканском простору.

Романтична комедија, трилер и драма у исто време, испуњена је хумором који функционише захваљујући глумцима, уверљивим у занимљивим репликама и комичним дијалозима. Међу њима су и добро позната имена, Милутин Мима Караџић и Слобода Мићаловић.

Из визуре вашег лика, контроверзног бизнисмена Николе Поповића, како су у другој сезони Бисера Бојане разрађене закулисне радње и односи између јунака серије?

„Никола је остао при своме, с тим што је појава неких нових жена, између осталих и командира полиције, коју игра Слобода Мићаловић, па до осталих, као што су Миона Марковић и тако даље. Некако се тај лик искомпликовао, учинио се занимљивијим. Морам да признам, оно што је битно, ову серију је било задовољство радити“, наглашава Мима Караџић.

Слобода Мићаловић се премијерно појављује у Бисеру Бојане 2. Поверена јој је улога више инспекторке Чарне Благојевић.

Шта гледаоци могу да очекују од нове јунакиње, хоће ли направити пометњу?

„Хоће сигурно. Пробаће бар да, жаргонски речено, мало продрма тај кавез као жена, што је врло специфично. Пробаће да се ухвати у коштац са врло јаким мушкарцима, са врло опасним мушкарцима“, каже позната глумица.

За све који су пратили серијал од самог почетка, али и за оне нове, потенцијалне гледаоце, сваке суботе од 21 сат на РТС стижу нове авантуре јаунака романтичне акционе комедије Бисер Бојане.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво