Финални трејлер за „Џуманџи: Следећи ниво“ открива изазове озбиљно опасне игре

Ове зиме у Џуманџи свету све што је могло поћи по злу, пошло је. Игра се покварила, погрешни играчи су ушли у погрешне аватаре, изазови никад нису били опаснији... По свему судећи, игру неће успети да заврше сви. Да ли сте спремни да заиграте најопаснију игру на свету?

Филм Џуманџи: Следећи ниво у домаће биоскопе стиже средином децембра, а са каквим ће се све проблемима и опасностима суочити екипа и колико је нови Џуманџи постао опасно место за игру, погледајте у финалном трејлеру филма који је управо објављен. 

Прошло је неко време откако су јунаци, тада обични средњошколци – компјутерски гик Спенсер, спортиста Фриџ, популарна Бетани и повучена Марта, заиграли давно заборављену игру, Џуманџи.

С обзиром на то да их је тада игра дословно усисала, и да су у телима својих аватара морали да заврше игру и преживе све изазове избегавајући стварне животне опасности, јунаци су једва чекали да игру заврше и закопају је у прошлости. Међутим, да ли су у томе успели? 

Када један од главних јунака поново „заврши“ у игри, остатак екипе одлази за њим у мисију спасавања.

У међувремену се игра очигледно променила, као и екипа која је завршила у њој. Аватари су другачији, неки нови ликови су се убацили, а игра никад није била тежа и опаснија. Прошли пут су сви успели да успешно заврше игру, да ли ће и овога пута бити тако?
 
И у новом Џуманџију у главним улогама гледамо позната имена попут Двејна Џонсона, Џека Блека, Кевина Харта, Карен Џилијан и Ника Џонаса, док од нових глумаца свакако треба споменути Денија Девита и Денија Гловера који хумор, у складу с називом филма, такође подижу на следећи ниво.

Џуманџи: Следећи ниво је директан наставак филма Џуманџи: Добродошли у игру, који је пре две године оборио све рекорде на биоскопским благајнама широм света, остваривши зараду од чак 950 милиона долара.

број коментара 0 Пошаљи коментар