Гордан Кичић: После моје „Реалне приче“, гледаоци ће се смејати али и плакати

Протеклих годину и по дана, Гордан Кичић је као глумац, продуцент али и редитељ, радио на остварењу „Реална прича“. Филм ће премијерно бити приказан 12. новембра у Центру „Сава“, у 20.30.

Филм Реална прича је први редитељски подухват глумца Гордана Кичића, који каже да је филм једна врста посвете глумачкој бранши.

„Нас људи доживљавају, како год нас доживљавају, кроз, улоге, неке интервјуе и тако даље... Ја сам дао ту једну другу страну и реалну причу кроз једну духовиту причу“, рекао је, гостујући у Београдској хроници, Гордан Кичић.

Додаје да очекује да ће, после пројекције филма, гледаоци плакати али и да ће се смејати па и доћивети, како каже, катарзу.

Реална прича прати глумца Вељка Радисављевића, који је имао своје тренутке славе, али му у последње време баш и не иде. Имао је своје велике улоге, а сада снима тек по коју рекламу и ради дечје представе. Главну улогу тумачи сам Кичић.

Нина Јанковић у филму игра супругу глумца, а ту су још Небојша Циле Илић, Бранимир Брстина, Катарина Гојковић, Војин Ћетковић, Дејан Луткић, Горица Поповић, Светозар Цветковић, Ненад Јездић.

„Поред мене игра Нина Јанковић, која је по мени направила најбољу улогу до сада, то је једна зрела улога“, каже Кичић и додаје да је свим глумцима захвалан што су му се придружили у раду на филму.

Реална прича је од 14. новембра на репертоарима биоскопа широм Србије и региона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво