Серија „Пријатељи“ добија наставак у виду филма?

Џенифер Анистон рекла је да се нова сезона серије „Пријатељи“ сигурно неће снимати, али је тајанствено најавила да позната шесторка има „неке заједничке планове“.

Педесетогодишња глумица је гостовала у емисији „Елен Деџенерис шоу“ где је говорила понесена емоцијама након објављивања фотографије главне глумачке поставке на њеном, недавно отвореном налогу на Инстаграму.

Фотографија је покренула лавину коментара и спекулације да ће се серија Пријатеља наставити. Глумица је у кратком року добила огроман број пратилаца.

„Радимо на нечему, али то још није искристализовано, не може се још дефинисати, ми покушавамо, радимо...“, рекла је тајанствено популарна глумица која је у Пријатељима тумачила лик Рејчел.

На питање водитељке емисије о каквом је пројекту реч, и да ли можда у питању филм, Анистонова је рекла да наставка серије сигурно неће бити. Шаљиво је додала је је ипак реч раду на озбиљном филму, након чега је ипак рекла: „Не знамо“.

Џенифер о тој теми није даље говорила тврдећи да не жели да људе наводи на различите закључке. 

Када је реч о фотографији, можда најпознатијих пријатеља са екрана, коју је, као своју прву на Инстаграму недавно објавила, глумица каже да је то учинила зато што јој је стара глумачка екипа недостајала, и да су у том тренутку сви били у различитим крајевима света.

Анистонова је признала да се стара екипа не среће често, али да не би потврдила да ли је било састанка о новом заједничком подухвату.

Иако је можда растужила обожаватеље Пријатеља, који су вероватно очекивали да ће Џенифер најавити велики повратак те серије, Џенифер је открила да су сви глумци из серије „отворени за идеју о наставку приче“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво