Серија „Пријатељи“ добија наставак у виду филма?

Џенифер Анистон рекла је да се нова сезона серије „Пријатељи“ сигурно неће снимати, али је тајанствено најавила да позната шесторка има „неке заједничке планове“.

Педесетогодишња глумица је гостовала у емисији „Елен Деџенерис шоу“ где је говорила понесена емоцијама након објављивања фотографије главне глумачке поставке на њеном, недавно отвореном налогу на Инстаграму.

Фотографија је покренула лавину коментара и спекулације да ће се серија Пријатеља наставити. Глумица је у кратком року добила огроман број пратилаца.

„Радимо на нечему, али то још није искристализовано, не може се још дефинисати, ми покушавамо, радимо...“, рекла је тајанствено популарна глумица која је у Пријатељима тумачила лик Рејчел.

На питање водитељке емисије о каквом је пројекту реч, и да ли можда у питању филм, Анистонова је рекла да наставка серије сигурно неће бити. Шаљиво је додала је је ипак реч раду на озбиљном филму, након чега је ипак рекла: „Не знамо“.

Џенифер о тој теми није даље говорила тврдећи да не жели да људе наводи на различите закључке. 

Када је реч о фотографији, можда најпознатијих пријатеља са екрана, коју је, као своју прву на Инстаграму недавно објавила, глумица каже да је то учинила зато што јој је стара глумачка екипа недостајала, и да су у том тренутку сви били у различитим крајевима света.

Анистонова је признала да се стара екипа не среће често, али да не би потврдила да ли је било састанка о новом заједничком подухвату.

Иако је можда растужила обожаватеље Пријатеља, који су вероватно очекивали да ће Џенифер најавити велики повратак те серије, Џенифер је открила да су сви глумци из серије „отворени за идеју о наставку приче“.

број коментара 0 Пошаљи коментар