„Кућа змаја“ – шта се збивало три века пре „Игре престола“

Кабловски канал ХБО најављује да ће гледаоци ускоро гледати серију која прати догађаје који су се збили три века пре одсудног обрачуна у хит серији „Игра престола“

Најава за серију Кућа змаја из ХБО-а је стигла само сат пошто је објављено да је планирана претходница серије у којој је насловну улогу требало да тумачи Наоми Вотс отказана.

У септембру 2016. године серија Игра престола је постала најнаграђиванија серија у историји. Добила одличне критике и придобила је велики број обожавалаца. Номинована је за награду Еми за најбољу серију за свих седам сезона, док је 2015, 2016. и 2018. године пета, шеста и седма сезона добила награду Еми за најбољу серију у ударном термину.

Поред тога, Игра престола је номинована и за Златни глобус и награду Хуго, док је Питер Динклиџ 2011. и 2015. године освојио Емија за најбољег споредног глумца у драмској серији, те Златни глобус за најбољег споредног глумца у серији за улогу Тириона Ланистера.

„Задовољство ми је да објавим да данас наручујемо серију Кућа Змаја за ХБО“, рекао је Кејси Блојс, председник програма ХБО-а, на промотивној вечери у Лос Ангелесу.

„Прича ће пратити кућу Таргеријен и ране дане Вестероса“, додао је Блојс.

На свом налогу на Твитеру Игра престола, најављује да ће Кућу змаја копродуцирати аутори Игре престола, Џорџ Р.Р. Мартин, Рајан Кондал и Мигел Сапочник.

Зашто је отказана пилот епизода снимана током лета са оскаровком Наоми Вотс, ХБО није навео разлоге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво