Први трејлер Кичићевог редитељског првенца „Реална прича“

Редитељски првенац Гордана Кичића „Реална прича“ прати глумца Вељка Радисављевића, који има утисак да се цео свемир уротио против њега.

Главни јунак мисли да је ходајући проблем и чврсто верује да сав несклад стварају људи око њега, због чега често упада у комичне сукобе са пријатељима, породицом, колегама, па чак и случајним пролазницима.

У ишчекивању велике улоге за коју верује да ће решити све његове проблеме, Вељко почиње да губи осећај за реалност.

„Како сам се по први пут истовремено нашао у улози глумца, редитеља и продуцента, била ми је веома важна сарадња са колегама, и морам признати да смо филм Реална прича снимали на обострано задовољство. Веома сам захвалан колегама који су имали слуха да испрате текст и моју редитељску замисао“, каже Кичић.

Открива да му је најважнија била добра сарадња са колегама, глумицом Нином Јанковић која игра његову супругу у филму, као и осталом глумачком екипом, пре свега дугогодишњим пријатељима са којима дели кадрове, а то су: Небојша Циле Илић, Бранимир Брстина, Катарина Гојковић, Војин Ћетковић, Дејан Луткић, Горица Поповић, Светозар Цветковић и Ненад Јездић.

Свечана београдска премијера филма Реална прича заказана је за 12. новембар у 20.30 у Центру „Сава“, а од 14. новембра наћиће се на репертоару биоскопа широм Србије и региона.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво