Први трејлер Кичићевог редитељског првенца „Реална прича“

Редитељски првенац Гордана Кичића „Реална прича“ прати глумца Вељка Радисављевића, који има утисак да се цео свемир уротио против њега.

Главни јунак мисли да је ходајући проблем и чврсто верује да сав несклад стварају људи око њега, због чега често упада у комичне сукобе са пријатељима, породицом, колегама, па чак и случајним пролазницима.

У ишчекивању велике улоге за коју верује да ће решити све његове проблеме, Вељко почиње да губи осећај за реалност.

„Како сам се по први пут истовремено нашао у улози глумца, редитеља и продуцента, била ми је веома важна сарадња са колегама, и морам признати да смо филм Реална прича снимали на обострано задовољство. Веома сам захвалан колегама који су имали слуха да испрате текст и моју редитељску замисао“, каже Кичић.

Открива да му је најважнија била добра сарадња са колегама, глумицом Нином Јанковић која игра његову супругу у филму, као и осталом глумачком екипом, пре свега дугогодишњим пријатељима са којима дели кадрове, а то су: Небојша Циле Илић, Бранимир Брстина, Катарина Гојковић, Војин Ћетковић, Дејан Луткић, Горица Поповић, Светозар Цветковић и Ненад Јездић.

Свечана београдска премијера филма Реална прича заказана је за 12. новембар у 20.30 у Центру „Сава“, а од 14. новембра наћиће се на репертоару биоскопа широм Србије и региона.

број коментара 0 Пошаљи коментар