РТС Планета на „Медија маркету 2019“

РТС Планета има више од 480.000 хиљада регистрованих корисника. Та најмлађа и најсавременија програмска услуга Јавног медијског сервиса Србије, представиће се на Сајму информисања, комуникације и маркетинга – „Медија маркету 2019“.

На нашем медијском небу, РТС има своју планету. РТС Планета је мултимедијска интернет услуга, у оквиру које уживо, али и 72 сата одложено, можете пратити све наше телевизијске и радијске програме и најквалитетније садржаје и то када желите и где желите.

Почетна идеја по којој је и сама платформа настала била је да одговори на потребе корисника, напомиње Татјана Ћитић, помоћник извршног директора за развој РТС-а.

„Млади су све више он-лајн, али не само млади, већ и старија популација све више видео садржаја прати преко интернета. Стриминг платформи ће бити све више и више, посебно ОТТ платформи у перспективи, тако да смо ми на време направили једну глобалну платформу са свим садржајима и наравно на њој је увек нешто ново“, додаје гошћа Јутарњег програма.

На предстојећем Сајуму информисања, комуникације и маркетинга, РТС Планета ће представити нове серије, организовати разговоре са продукционим тимом, односно глумцима, промовисати нове тематские канала. Уз то биће речи и о технолошким аспектима везаним за ову платформу, а говориће се и о значају дигитализације архивске грађе коју је створио РТС за 61 годину постојања.

„РТС Планета прати и најновију продукцију РТС-а и све оно што интересује гледаоце који прибегавају конвенционалном начину гледања програма, а за све оне који би то погледали у неко друго време, на неком другом месту, ми им селектујемо најбоље садржаје и пласирамо на Планети“, објашњава Татјана Ћитић.

На „Медија маркету 2019", у Хали 3 Београдског сајма 24. октобра у 12 часова посетиоци ће моћи да се друже са глумцима из серије Војна академија 5. Уследиће помоција тематског канала РТС Полетарац и новог радијског канала РТС Вртешка, а од 15 часова на штанду РТС Планете ће бити глумци из серије Моја генерација Z.

Редакција за дијаспору РТС-а ће 25. октобра од 16 часова имати промоцију канала РТС Свет на којој ће бити доста гостију из дијаспоре који излажу на Сајму књига. Истог дана, у 17 часова на централној бини биће представљање новог албума Бисере Велетанлић објављен у копродукцији ПГП РТС-а и Кроације рекордса. После тога, од 18 часова са гостима ће се дружити екипа „Бунт рок фестивала“ и ПГП РТС-а.

У суботу ће се представити РТС Коло и тематски канали Радио Београда. Уједно, уживо ће бити емитована емисија Поп карусел.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво