Пала последња клапа серије „Швиндлери“

После нешто више од два месеца снимања, пала је последња клапа серије „Швиндлери“. Прича смештена у измаштану српску варошицу, тридесетих година прошлог века, биће емитована на РТС-у.

Са терена, Швиндлери су ушли у монтажу. И не само што су сценариста Ђорђе Милосављевић и извршни продуцент оживели давно заборављену реч, већ су се са причом о добитнику државне лутрије, која мења животе многих, жанровски поиграли.

„Швиндлери су преваранти, пропалице, сецикесе, џепароши. Овде има доста жанровски измешаног и вестерна и комедије и црног хумора“, истакао је Дејан Луткић, глумац и извршни продуцент серије.

Швиндлери су окупили искусну екипу глумаца, а главне улоге су поверене све упосленијим младим звездама Филипу Хајдуковићу и Павлу Менсуру. Режију потписује Немања Ћеранић.

„Већина људи који се појављују у овој серији су швиндлери. Али, заправо је ово прича о једној паланци и о људима који ту паланку чине, а суштински о два млада, сиромашна човека која по сваку цену крећу у потрагу за бољим животом“, наводи глумац Павле Менсур.

Копродуценти серије су РТС и „Телеком Србија“. Извршну продукцију потписује „Атос“.

број коментара 0 Пошаљи коментар