Мина Совтић: Са добрим глумцима је лако радити

Несвакидашњу причу о љубави, мистеријама и легендама Боке Которске, у чијем је седишту мит да сваке године у мору заврши седам људи, гледаћемо од понедељка на РТС-у у серији „Дуг мору“. У серији, лик студенткиње из Београда тумачи млада глумица Мина Совтић.

У серији, у којој режију потписује Горан Гајић, Мина Совтић глуми студенткињу из Београда. У серији су ангажовани, између осталих и Сергеј Трифуновић, Ана Лечић, Весна Тривалић, Нада Шаргин.

Мина каже да је са добрим глумцима – лако радити. Серију препоручује свима.

„Мислим да је то јако озбиљна драмска серија али и комична. Истинита је, говори о нашем менталитету. Говори о више генерација и људи би требало да је одгледају. Мислим и да ће је препоручивати, зато што је заиста квалитетна“, рекла је, гостујући у Београдској хроници, глумица Мина Совтић.

„Мислим да сада постоји интернационални тренд, где се праве високобуџетне, квалитетне серије и да људи више воле да из свог дома укључе портал или канал који воле и гледају серије. Мени је драго да се сада и код нас снима квалитетно и да на европском и светском тржишту и ми пласирамо наше серије и нашу кинематографију“, додала је глумица.

Серија Дуг мора има десет епизода и емитује се од понедељка, 7. октобра, на Првом програму РТС-у у 20 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара