Поред јунака „Војне академије“ публика упознала и специјалну бригаду ВС

Дошли смо и до петог наставка филма „Војна академија“. Јунаци пролазе кроз нове животне изазове, од пословних, попут капетана Данијела Стошића који покушава да се врати старој љубави - летењу, или борбе за опстанак везе Роксанде и Васиљевића.

Потпуно обожавање и дивљење према јунацима Војне академије 5, показала је млада публика на премијери филма у Центру „Сава“.

Забављени проучавањем специјалних возила Војске Србије, упознавањем са припадницима специјалне бригаде и кадетима, стрпљиво су чекали Стошића, Клисуру, Цецу, Морачу и друге.

„Обожавам Војну академију и овај пројекат и могла бих да снимам до краја живота. Дефинитивно је Цеца сазрела и сада је то млада жена, да кажем девојка. Добила је смиреност. Нешто јој се догодило па је постала зрелија особа“, каже глумица Анђела Јовановић.

Генерације су стасале уз јунаке Војне академије, а многи су баш због њих пожелели да постану кадети. Пети наставак доноси нове изазове – покушај капетана Стошића да се врати летењу, љубавну причу између Роксанде и Васиљевића и борбу за потомство Шаше и Клисуре.

Акценат нове сезоне је на специјалној бригади Војске Србије за коју се спремају млади потпоручници.

„Мислим да је тајна успеха, када нешто радиш из срца. Мислим да не може да буде грешка. Добро урађен посао и у овом случају пројекат. Мислим да смо сви на крилима Дејана Зечевића, нашег редитеља, радили пуним срцима и мислим да је то разлог зашто смо направили нешто добро“, сматра Миодраг Драгићевић.

„Трудим се да сваку своју улогу и ову коју играм осам година сваки пут играм испочетка и да јој сваки пут приступим на другачији начин. Ови војници које ми тумачимо су као и сви други људи са својим личним проблемима које ми покушавамо да вам пренесемо на велике и мале екране“, наводи глумица, Ивана Михаиловић.

Војна академија 5 ушла је у српске биоскопе и биоскопе у региону.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво