Тамара већ била у акцији, а од петка ћете моћи да видите коме је све помогла

Тамара Грујић ће од сутра, заједно са гледаоцима петком увече пратити емитовање емисија осме сезоне њеног ТВ серијала и хуманитарног пројекта „С Тамаром у акцији“. Зашто? Зато што је све планиране акције спровела и снимила још током лета.

Разлог за овo био је најлепши могући – Тамарина трудноћа. У ексклузивном интервјуу за сајт РТС-а, ауторка је 5. септембра захвалила свима који су упућивали честитке поводом рођења ћерке Ленке.

„У петак увече ће ми бити сигурно лепо у улози гледаоца јер сам поносна на све што смо спровели и постигли до сада и биће тек мало необично, имајући у виду темпо којим смо радили последње четири године“, поверава за сајт РТС-а Тамара Грујић

Тим њених мајстора посетио два дана након порођаја, претходно када су јој као изненађење и поклон- окречили стан.

„Честитале су нам и скоро све породице којима смо радили куће, општине, институције, Удружења, ево за сајт РТС-а делим и слатку честитку из села Губеревац, где смо радили школу пролетос“, каже популарна водитељка.

Посебна захвалница од Тамаре иде за колектив породилишта „Народни фронт“, који је пажљиво пратио долазак Ленке на свет и помогао да се „осећају као праве принцезе“, а пре свега др Елиана Гаралејић, др Биљана Арсић и анестезиолог др Мики Паштар.

„А шта се променило у мом животу од када сам постала и мајка? Хм, с обзиром да сам у тој улози тек пар недеља, покушавам да се што пре саберем. Све се променило, и то је у ствари вероватно за сваку мајку највећи шок. Имате нови центар вашег унутрашњег света који тек треба да упознате. Док се потпуно не упознам, још увек сам више у грчу и страху него што могу да уживам, ваљда је то нормално. Поставите ми ово питање поново за једно месец дана“, истиче Тамара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво