У Лондону одржана европска премијера филма „Џуди“

Рене Зелвегер била је синоћ звезда вечери на европској премијери биографског филма о холивудској икони Џуди Гарланд.

Премијера филма Џуди одржана је синоћ у Лондону, а Рене је дошла у розе хаљини голих рамена коју је креирала Емилија Викстед.

„Трансформација у Џуди је била дуготрајан процес и истраживање у којем је учествовало много људи. Наш циљ је био да јој одамо почаст на неки начин и признање њеном бесмртном духу. Драго ми је колико људи и дан данас памти све што је она представљала и колико је значила“, истакла је позната глумица на црвеном тепиху.

Премијери су присуствовали и остали чланови екипе, почев од редитеља Руперта Гулда, глумице Џеси Бакли , која је глумила Џудину асистенткињу у Лондону, Руфус Суела у улози бившег мужа, Фин Витрок у улози њеног петог и последњег мужа, и Сер Мајкла Гамбона у улози менаџера клуба.

На премијери се појавила и млада Бела Ремси, која глуми Џудину млађу ћерку, нашој публици познату по улози Лијане Мормонт из чувене серије Игра престола.

Филм прати холилвудску икону Џуди Гарланд која касне јесени 1968. године стиже у Велику Британију на петонедељну турнеју како би наступала на серији распродатих концерата у лондонском ноћном клубу "The Talk of the Town".

Радња филма се одиграва 30 година после филма Чаробњак из Оза који је лансирао Џуди међу звезде Холивуда. Холивудска звезда мора да отпутује и заради новац, како би могла да издржава своју децу, што јој најтеже пада управо јер је раздвојена од својих малишана.

Филм прати легенду пред петим браком, у последњој години живота пре него што се случајно предозирала 1969. у својој 47. години.

Филм Џуди наћи ће се пред публиком у Србији од 24. октобра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво