Оклопна возила на премијери нове „Војне академије“

Стошић, Шаша, Клисура и остали јунаци „Војне академије“ стижу на велики екран. Пети део популарног серијала, премијерно ће бити приказан 2. октобра у Центру „Сава“ испред којег ће, уз црвени тепих, бити и оклопна возила.

Генерације су стасале уз јунаке Војне академије, а многи су због њих пожелели да постану кадети. Пети део доноси нове изазове, покушај капетана Стошића да се врати летењу, љубавну причу Роксанде и Васиљевића и борбу за потомство Шаше и Клисуре.

Акценат нове сезоне је на специјалној бригади Војске Србије за коју се млади потпоручници спремају.

„Открићу само да смо ми већ завршили Академију, тако да више нисмо академци, већ увелико радимо. Ја сам део специјалне бригаде, тако да сам упетљан мало у ту обуку коју ће да прођу и моји класићи“, каже Славен Дошло. 

„Задовољна сам, јер сам пре свега ја нови лик у целој причи. Занимљиво ми је зато што ја ту упадам да направим неред међу јунацима, њиховим устаљеним односима. Волела бих да на крају и мене публика заволи. До тада је мој задатак нешто друго“, открива глумица Ваја Дујовић. 

Добро познатој екипи из претходних сезона, придружиће се нова глумачка имена. Сценарио су написали Жељко Хубач и Зорица Цвијетић.

Војна академија је продукт жеље публике да се ствар наставља кроз разне облике, примарно кроз телевизијску серију али и филмове који се формирају у том процесу. Ми се трудимо да сваки пут будемо свежи, оригинални, да испричамо, наставимо причу о нашим јунацима, али да те приче понуде нешто ново што у драматуршком смислу, везаном за њих конкретно, као и ликове, али и да представимо одређени аспект војске у причи“, објаснио је редитељ Дејан Зечевић.

После београдске, следе премијере у Новом Саду, Крагујевцу, Краљеву и филм стиже у биоскопе широм земље и региона. Серију у производњи РТС-а, публика ће гледати на пролеће следеће године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво