„Кингсман: почетак“, са Рејфом Фајнсом и Бранком Катић, у биоскопима од фебруара 2020.

Акциона комедија „Кингсман: почетак“, наћи ће се у биоскопима 13. фебруара следеће године. Редитељ Метју Вон је решио да направи велики светски хит поверивши главну улогу познатом британском глумцу Рeјфу Фајнсу.

Као војник из Првог светског рата, гроф од Оксфорда иступа у улози главног творца прве независне обавештајне службе „Кингсман“. 

Заједно са младим Конрадом (Харис Дикинсон), супротстављају се застрашујућем непријатељу, чувеном руском мистику Распућину.

У предходна два филма Кингсман: тајна служба и Кингсман: златни круг, фиктивна британска обавештајна служба успева да преживи скоро све недаће, било да је реч о машинерији који мења човеков ум или опасној епидемији дроге.

Иако џентлмени по изгледу, чини се да организација „Кингсман“ није нужно почела с добрим намерама и племенитим људима.

Питање је да ли њихово припадање племству потиче из витештва или из љуте немилосрдности.

Једна од улога припала је нашој глумици Бранки Катић, а осим Рејфа Фајнса и Хариса Дикинсона, у осталим улогама нашли су се и Стенли Тучи, Рис Иванс, Метју Гуд, Џема Артертон и други.

Иако нешто другачија глумачка постава него у предходна два филма, ауторски дуо остао је исти.

Редитељ Метју Вон и сценаристкиња Џејн Голдман припремили су последњи наставак франшизе, овог пута – потпуно измишљен, за разлику од прва два дела, инспирисана књигом Тајна служба Марка Милера.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво