Премијера „Екипе“ 23. октобра, карте су у продаји

Карте за премијеру филма „Екипа“, која је заказана за 23. октобар у Центру „Сава“, пуштене су у продају.

Сценариста и глумац Раде Ћосић и редитељ Марко Сопић снимили су крими комедију Екипа о српском фудбалу и ривалитету између два највећа клуба – Партизана и Црвене звезде. 

Окупили су најбоље српске глумце и уједно навијаче Црвене звезде и Партизана, Љубомира Бандовића, Драгана Гагија Јовановића, Андрију Милошевића, Срђана Жику Тодоровића, Сергеја Трифуновића и Милоша Тимотијевића, али и фудбалере Партизана, Сашу Илића, Драгана Ћирића, Ђорђа Пантића и Ивана Томића, и испричали комичну причу о српском фудбалско-мафијашком свету.

Филм је, између осталог, сниман током правог дербија, баш као што се и филмска прича одвија на најважнији дан српског фудбала – када играју Партизан и Црвена звезда.

У центру филмске приче се налази ас Партизана, фудбалер Здравко Стевановић, кога глуми Раде Ћосић.

Мотив за настанак ове приче Ћосић је пронашао у великој љубави према фудбалу, а и сам је тренирао фудбал у Партизану.

Режију потписује Марко Сопић, такође велики љубитељ фудбала и легендарног Драгана Манцеа.

После дербија, Здравко (Раде Ћосић), звезда Партизана, Клупа (Андрија Милошевић) његов брат од тетке, уједно навијач Звезде и Стефке (Лазар Ђукић) добар друг из детињства, наилазе на Италијанку (Ивана Дудић), жену „свачијег“ живота.

После једне луде вечери, они одлазе да врате дуг Скарету ловатору (Драган Јовановић), који већ годинама покушава да потпише уговор са Здравком.

Пошто Здравко одбија сарадњу, то екипи другара ствара велике проблеме јер морају брзо да нађу паре како би се ослободили чувеног преваранта Декија БМВ-а (Милош Тимотијевић).

Екипу филма још чине и репер Ђус, бивши играч Црвене звезде Перица Огњеновић, Никола Ристановски, Љиљана Стјепановић, Анђела Јовановић.

За музику је био задужен Скај Виклер (Ђорђе Миљеновић). После премијере у Београду, гледаоци ће имати прилику да филм виде у биоскопима широм Србије.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се