Емији пуни изненађења – "Fleabag" помео конкуренцију

Додела Емија била је пуна изненађења. „Амазонова“ серија "Fleabag" украла је сву пажњу на церемонији освојивши четири статуете, укључујући оне за најбољу глумицу, режију и серију у категорији комедија. „Игра престола“ освојила је Еми за најбољу драму, а Питер Динклиџ за најбољу споредну улогу.

Потпуно изненађење вечери направила је серија Fleabag, када је прво Фиби Валер-Бриџ однела награду за најбољу глумицу, која се очекивало да ће отићи у руке Џулије Луис Драјфус.

Осим тога, најбоља режија и сценарио у категорији комедија такође су отишли у правцу серије Fleabag, а што је још занимљивије такође у руке Валер-Бриџ.

На драмској страни, Били Портер освојио је Еми за најбољег главног глумца у серији Pose, док је Џоди Камер, дебитанткиња у Еми номинацијама, освојила награду за најбољу главну женску улогу за улогу психопатског убице у Killing Eve.

Помало неочекивано, Игра престола, која је номинована у 10 категорија, није била доминантна овога пута, мада је најпопуларнија серија свих времена, ипак, отишла са главном наградом вечери – Емијем за најбољу драмску серију.

Једна од звезда серије, Питер Динклиџ, освојио је Еми за најбољу мушку споредну улогу.

Чернобиљ је очекивано, а и заслужено, освојио је награду за најбољу мини-серију.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара