Још један дечији филм у биоскопима „Фантастика у потрази за златним роговима“

Премијера новог дугометражног анимираног филма „Фантастика у потрази за златним роговима“, заказана је за суботу 21. септембра 2019. године са почетком у 17 сати у биоскопу „Синеплекс“ у Делта Cитију.

У чаробној шуми у земљи званој „Фантастика“, два медведа Божа и Лука кренули су у спасоносни поход да сачувају шуму од злогласне банде лопова који су се намерили да пронађу и украду златне рогове.

На том путу сусрешће се са многим чудним и предивним створењима.... Али време истиче! Ко ће први стићи до златних рогова и да ли ће Божа и Лука успети да спасу свој анимирани свет?

Филм је синхронизован на српски, а гласове су јунацима позајмили Слободан Бода Нинковић, Стефан Бузуровић, Раде Ћосић, Ђурђина Радић и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво