Иза кулиса снимања филма „ Грдана: Господарица зла 2“, са Анђелином Џоли

Прошло је пет година од Дизнијевог хита о злој вештици, играном римејку бајке о „Успаваној лепотици“. У припреми је и наставак приче, под насловом „Господарица зла 2“. Дизни је своје фанове обрадовао информацијом да се за пар недеља очекује премијера поменутон наставка.

Дизни је пре пар месеци објавио први трејлер за филм Грдана: Господарица зла, који је наставак филма Грдана: Зла вила, из 2014. године, где смо видели причу о „Успаваној лепотици“, принцези Аурори, из угла „зликовца“.

Анџелина Џоли је поново Грдана у другом делу Дизнијеве бајке. На службеном инстаграм профилу, објављени су снимци са снимања филма у коме главну улогу игра Анђелина Џоли.

У објављено видео, популарна 44-годишњакиња седи док тим стручњака ради на фризури и маски за улогу.

Пошто глумица стави вештачке зубе, сочива и црвени руж, улога зле жене поново се рађа. Оно што је новост, према писању америчких медија, је да ће у овом наставку филма, Анђелина добити и супарницу, коју ће играти њена колегиница Мишел Фајфер.

У првом делу филма испричана је неиспричана прича о главној негативки Дизнијевог цртаћа „Успавана лепотица“ из 1959. године.

Бајка која је свима добро позната испричана је из перспективе моћне чаробнице Мелефицент.

"Maleficent: Mistress of Evil" , режирао је Јоаким Ронинг, а филм ће премијерно бити приказан 18. октобра.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи