„Шареница“ у част 95 година „Радио Београда“

Поводом обележавања 95 година „Радио Београда“, емисија наше телевизије „Шареница“ емитована је са платоа испред Радио Београда.

Уз звук гонга почела је емисија током које смо се подсетили на почетке Радио Београда који је током деценија израстао у националну, културну и медијску установу највишег ранга.

Наступао је Народни ансамбл РТС-а под управом Синише Винћентијевића, ансамбл „Коло“ и познати извођачи. Многи гости присећали су се својих радијских почетака.

„Првог октобра Радио Београд обележиће 95 година, али и са 95 година Радио Београд је млад. Ми смо организовали три концерта, први 25. августа на Калемегдану концертом џез музике, други у Сомбору класичне музике, трећи у Косовској Митровици народне музике, и ево сад имамо прилике да се Радио Београд представи у 'Шареници'“, рекао је Милан Недић, директор Радио Београда.

Захвалио се Скупштини града Београда, Скупштини града Сомбора, Канцеларији за КиМ, као и свим колегама, менаџменту и свим уредницима, који су препознали значај Радио Београда и видели његов утицај и кредибилитет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи