Серија „Јужни ветар“ следеће године на РТС-у, погледајте трејлер

Филмско остварење „Јужни ветар“, редитеља Милоша Аврамовића, обележило је 2018. годину. Гледало га је преко милион људи, а до краја октобра очекује се завршетак снимања телевизијске серије „Јужни ветар“, као и наставак остварења.

Једна од звезда Јужног ветра Миодраг Радоњић објашњава да ће се прво наставак филма појавити у биоскопима, након чега ће почети и емитовање серије на РТС-у.

„У серији се радња одиграва пет година након дешавања у првом делу филма. Ствари су другачије, наши ликови су се развили. Оно што сам до сада видео јесте да је материјал заиста испао добро и мислим да имамо једну јако добру серију“, истиче Радоњић.

Све оне гледаоце који су заволели лик Петра Мараша у тумачењу Милоша Биковића вероватно занима шта он мисли о филму и која су му очекивања од серије.

„То је филм који је доживео и од публике и од критичара врло позитивне реакције и зато се надам да ће ова серија коју радимо за РТС доживети још већи успех, јер ће нам дати више простора да испричамо приче о нашим главним јунацима“, сматра Биковић.

Према његовим речима, има десет епизода потпуно новог материјала и сада већ, пред крај снимања, каже да је материјал изврстан.

„Добићемо јако квалитетну серију, која ће можда и надмашити успех који је филм имао“, истиче Биковић, позивајући гледаоце да прате серију Јужни ветар.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи