Нови наставак „Војне академије“ почетком октобра у биоскопима широм Србије

Свечана премијера филма „Војна академија 5“, биће одржана 2. октобра у 20.30 сати у Центру „Сава“. Већ наредног дана филм ће почети са приказивањем у биоскопима широм земље и региона.

Ново филмско остварење доноси авантуре познатих јунака који пролазе кроз нове животне изазове. Од пословних, попут капетана Данијела Стошића, који покушава да се врати старој љубави - летењу, до животних, попут Роксанде и Васиљевића, који ће се борити за опстанак везе, али и Саше и Клисуре, који ће се борити за потомство.

У новом наставку пратићемо и авантуре младих потпоручника који се труде да преживе у дивљини, на обуци за специјалну јединицу, када ће на тест издржљивости доћи њихова пријатељства и љубавне везе.

На радост гледалаца, дружимо се поново са омиљеним глумцима. У главном улогама и у овом наставку су: Бојан Перић, Нина Јанковић, Јелисавета Орашанин Теодосић, Милош Тимотијевић, Славен Дошло, Андреа Ржаничанин, Ваја Дујовић, Анђела Јовановић, Вучић Перовић, Виктор Савић, Ђорђе Стојковић, Миодраг Драгићевић, Јован Јовановић, Давор Голубовић, Иван Михаиловић, Олга Одановић, Драгана Дабовић, а ту су и Танасије Узуновић, Бранка Пујић, Драган Петровић Пеле, Миодраг Мики Крстовић, Гордана Пауновић, Татјана Венчеловски и Дарко Томовић.

Режију потписује Дејан Зечевић, сценаристи су Жељко Хубач и Зорица Цвијетић, костимограф је Лана Павловић, сценограф Александар Цвијановић, а монтажер Александар Поповић.
Филм је снимљен у продукцији куће „Нира Про“, а за дистрибуцију је задужена кућа „Арт Виста“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво