Честитке за награђени „Шербет“ у Сарајеву

Савет за регионалну сарадњу чститао је младом режисеру Николи Стојановићу из Србије на освајању награде „Срце Сарајева“, за најбољи студентски филм.

Победнички филм Шербет је страствена љубавна прича о двоје младих различитог порекла, који покушавају да открију шта осећају док их прогањају страхови и терети прошлости. 

Виши стручњак за конкурентност у Савету за регионалну сарадњу Драгана Ђурица, рекла је да је конкуренција у тој категорији између 14 сјајних филмова била оштра и да је сигурна да жирију није било лако да одабере само једно остварење.

„Нека ова награда буде само почетак успешне и плодоносне каријере! Желимо му пуно успеха у његовом будућем раду“, навела је Ђурица.

Млади режисер Никола Стојановић из Србије за филм Шербет освојио је Срце Сарајева за најбољи студентски филм, награду коју Савет подржава од самог покретања ове такмичарске категорије, на свечаној церемонији одржаној синоћ на 25. по реду филмском фестивалу у Сарајеву.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво