Нови филм о Џејмсу Бонду стиже у Србију 2. априла 2020.

Продуценти филма о Џејмсу Бонду, Мајкл Г. Вилсон и Барбара Броколи, званично су саопштили да 25. филм о Џејмсу Бонду "No Time To Die", у наше биоскопе стиже 2. априла следеће године.

У режији Керија Фукунаге, долази нам филм у којем Данијел Крејг по пети пут тумачи лик агента 007, кога је створио Ијан Флеминг, најавили су из „Тарамоунт филма“. 

Сценарио филма потписују Нил Первис, Роберт Вејд, Кери Фукунага, Скот Бернс и Фиби Волер-Бриџ, а продукцију Алберт Р. Броколи из компаније "EON Productions", студио "Metro Goldwyn Mayer" и "Universal Pictures International".

У филму No Time To Die, поред Крејга, глуме Рами Малек, Леа Седу, Лашана Линч, Бен Вишо, Наоми Харис, Били Магнусен, Ана де Армас, Рори Кинер, Давид Денчик, Дали Бенсалах, као и Џефри Рајт и Рејф Фајнс.

У новом наставку, Бонд је напустио службу и ужива у мирном животу на Јамајци. Његов мир неће трајати дуго, када се појави његов пријатељ, Феликс Литер, који га моли за помоћ.

Мисија, у којој је потребно да избаве киднапованог научника, испоставиће се много компликованија него што је било очекивано и навешће Бонда на траг мистериозном зликовцу, који је наоружан новом, опасном технологијом.

Филмови Казино Ројал, Зрно утехе, Skyfall и Спектра, зарадили су више од 3,1 милијарди долара широм света.

Skyfall (1,1 милијарду долара) и Спектра (880 милиона долара) су филмови са најбољом зарадом у оквиру ове франшизе.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи