Због коментара о ученицама, извиждан румунски глумац на фестивалу у Сарајеву

Главни глумац румунског филма „Мо“ Разван Василеску, који играо лик професора који је силовао ученицу, у разговору о филму, петог дана филмског фестивала у Сарајеву, изазвао је негодовање публике, а многи су напустили салу.

Филм говори о честом проблему у Европи, посебно у Румунији, односно, о силовању девојака. 

У филму се нагласак ставља на тај проблем у кругу професора и ученица.

У току разговора о филму, главни глумац Разван Василеску, који је играо лик професора који је силовао ученицу, кроз смех је рекао да је и сам био професор и да није немогуће заљубити се у ученице, преносе Независне новине.

„Све те девојке су јако лепе, напросто не можете да их не гледате. Док сам предавао глуму на академији, наравно да су биле ту ученице које су лепо изгледале“, рекао је кроз смех Василеску.

Публици то, међутим, није било смешно и више од половине сале се одмах испразнило, а неки су га и извиждали.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
27° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво