Две епизоде РТС-ове серије „Група“ приказане у Сарајеву

На 25. филмском фестивалу у Сарајеву, у оквиру програма који представља нове телевизијске серије у региону које гледаоци с нестрпљењем очекују, премијерно су приказане прве две епизоде РТС-ове серије „Група“.

Након Алехандра Ињаритуа, Павела Павликонског, Изабел Ипер и других значајних европских филмских стваралаца, црвеним ћилимом 25. „Сарајево филм фестивала“ прошетала је и ауторска и глумачка екипа нове РТС-ове серије Група, чије су прве две епизоде приказане у оквиру фестивалског програма Гала претпремијере.

Ова драмска серија, која осликава реалан живот, привукла је велику пажњу посебно младе фестивалске публике.

„То је већ нешто што се дешава на Кану, Берлину, Венецији, па самим тим и Сарајево као озбиљан фестивал, најозбиљнији у нашем региону то прати и ове године колико знам има пет серија“, истакао је редитељ серије Група Урош Томић.

„Некако је то све попримило гламур. Мени се то све допада, поготово што је баш овде, у Сарајеву“, нагласио је један од протагониста РТС-ове серије Игор Бенчина говорећи о представљњу серија на филмским фестивалима.

У оквиру програма Претпремијере гала на 25. филмском фестивалу у Сарајеву биће приказане и прве епизоде још четири ТВ серије. Публика ће својим гласовима одабрати најбољу.    

Емитовање ТВ серије Група на РТС-у почиње у октобру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи