Завршница снимања пете сезоне „Војне академије“

Снимање пете сезоне једне од најгледанијих телевизијских серија „Војна академија“ приводи се крају, а ево како изгледа снимање једне од последњих сцена овог серијала.

Војнички живот младих кадета прате напор, љубав и авантура. Војна академија овде није само професионални избор већ промена судбине младих. Реалност ликова, посебно је препознала млада публика.

„Серија обилује претежно позитивним ликовима који имају гомилу животних проблема. Нема много негативаца, доста је младих људи који имају реалне проблеме и мислим да се ту негде крије кључ зашто је ова серија популарна. Нема те мелодраме и тензије између добра и зла, већ више, добри људи се сналазе у лошим ситуацијама“, објашњава глумац Милош Тимотијевић.

Инсистирање на уверљивим акционим сценама део су сваке епизоде, а ове сезоне највећи изазов била је обука преживљавања у природи на Тари. Будућим војницима, то није тежак посао.

„Трудимо се да када прочитамо сценарио да се припремимо добро за све напоре који нам следују. У овој сезони су ме некако заобишле те теренске активности, сада се бавим боксом, ето мало да се искушам и у томе, наравно да се то преплиће са љубавним односима“, истиче глумац Јован Јовановић.

Његова колегиница Гордана Пауновић верује да постоји веће интересовање међу девојкама да упишу Војну академију: „Уз помоћ серије је настала таква ситуација да има много више кандидата за пријемни и да има много више девојака него раније“. 

У новим епизодама очекујемо причу филмског трилера, а десет епизода пете сезоне емитоваће се на пролеће 2020. године, на Првом програму РТС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи