Симбина дружина недељу проводи у биоскопима „Синеплекс“

Сви љубитељи Симбине дружине моћи ће да уживају у дану са породицом уз филм „Краљ лавова“ у недељу , 21. јула, од 12 до 17 часова. „Породични дан“ уз дружење и поклоне за најсрећније одржава се у свим биоскопима „Синеплексa“.

Дизнијев Краљ лавова у режији Џона Фавроа публику води у афричке саване, где је рођен будући краљ. Нови анимирани филм који се граничи са стварношћу, донеће гледаоцима на великом уживање уз Симбу, Муфасу, Налу, Тимбу и Пумбу.

Уз помоћ нових, необичних и занимљивих пријатеља, Симба ће морати да пронађе начин да одрасте и врати оно што му по рођењу припада, своје краљевство.

На путу обележеном искреним пријатељствима, љубављу, патњом, издајом, драмом, ова узбудљива прича ће и децу и одрасле повести кроз вртлог емоција.

Филм се приказује у синхронизованој и титлованој верзији.

Креативне радионице за децу, забава и смех одликују „Породичне дане“ у биоскопима „Синеплекс“. Најсрећније очекују поклон магазини за децу Невен, Мали Невен или Политикин забавник.

Карте за пројекције филма Краљ лавова у оквиру „Породичног дана“ су у продаји на благајнама биоскопа „Синеплекс 4D“ у тржном центру „Делта сити“, „Ушће“, „Биг“ Београд, Крагујевац „Плаза“, Ниш и „Синеплекс променада“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи