Рене Зелвегер као непоновљива Џуди Гарланд

Биографски филм о једној од највећих звезда Холивуда, Џуди Гарланд у биоскопе широм планете стиже на јесен. Судећи према ономе што се може видети у управо објављеном трејлеру, „Џуди“ заједно са Рене Зелвегер у насловној улози стићи ће у правом моменту – на почетку сезоне филмских награда.

Драма коју је режирао британски позоришни редитељ Руперт Гулд пружила је глумици Рене Зелвегер прву ролу вредну награде после више од деценије, пише портал Инди вајер.

Филм Џуди, у којем Рене тумачи улогу велике Џуди Гарланд, адаптација је бродвејског мјузикла End of the Rainbow Питера Квилтера.

Представа је извођена на Бродвеју и Вест Енду и зарадила је више номинација за награде Тони и „Лоренс Оливије“.

У фокусу биографског остварења о Џуди Гарланд су последњи месеци чувене уметнице уочи њене смрти 1969. године.

Прича се одвија у Лондону док се икона филма 20. века припремала за пет недеља дугу серију концерата у ноћном клубу "The Talk of the Town". 

Док спрема спектакл, Џуди се бори са сопственим менаџментом, шармира музичаре, среће са старим пријатељима и обожаваоцима. Започиње и романсу са Микијем Динсом који ће јој ускоро постати пети муж. 

Осим Рене Зелвегер, у глумачкој екипи су Фин Витрок као Динс, Руфус Суел као Џудин трећи муж Сидни Лафт, Мајкл Гамбон, Џема-Ли Деверо и Бела Рамзи (прославила се играјући Лијану Мормонт у Игри престола) као Лајза Минели и Лорна Лафт. 

У поход на светске биоскопе Џуди креће 27. септембра.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара