Том Холанд позива обожаваоце Спајдермена у Србији да погледају нови филм

Филм „Спајдермен: Далеко од куће“ Џона Вотса, који је премијерно приказан у Холивуду, од 4. јула биће у српским биоскопима, а глумац Том Холанд који тумачи главну улогу упутио је поздрав публици у Србији.

„Поздрав свим обожаваоцима Спајдермена у Србији. Спајдермен долази у Европу, а мој нови филм Спајдермен: Далеко од куће долази у ваше биоскопе. Купите карте“, поручио је Холанд у видео-поруци.

Спајдермен: Далеко од куће радњом се директно наставља на хит Осветници: Крај игре и у домаће биоскопе стиже сутра, а најнестрпљивији обожаваоци имаће прилику да га погледају данас (дан раније) на претпремијерним пројекцијама.

Питер Паркер је одлучио да летњи одмор први пут проведе са својим најбољим пријатељима Недом, Ем Џеј и остатком екипе путујући по Европи.

Међутим, Питеров план да запостави своје суперјуначке дужности на неколико недеља брзо се изјаловио када је невољно пристао да помогне Нику Фјурију (Семјуел Л. Џексон) у откривању ко стоји иза напада мистериозних створења која шире хаос широм старог континента.

Уместо мирног разгледања Венеције и Лондона, чекају га обрачуни са новим непријатељима, укључујући и Мистерија (Џејк Џиленхал).

Пред Спајдеменом је сада тешка битка јер у потпуно новим околностима мора да спасава свет и заштити своје пријатеље, а очекује га и неочекивани нови савез.

Поред Холанда, Џексона и Џиленхала, играју и Мариса Томеј, Зендаја Мери Колман, Тони Револори, Џејкоб Баталон, Џек Би Смув и Њуман Акар.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(четвртак, 04. јул 2019, 06:44) - anonymous [нерегистровани]

Producenti

i pred ugovor i ugovor koji je potpisao ga obavezuju da mora sve da uradi da bi se film reklamirao,tj.odlicno prodao i da zarade pare.Tako,da ovo je smejurija za naivne.Zab..e njega za nas,dajte pare.

(среда, 03. јул 2019, 18:40) - anonymous [нерегистровани]

Poyyy

Mislis li da si posebna pahuljica sto neces da gledas Spajdija. Verovatno znas i bojler da opravis haha

(среда, 03. јул 2019, 14:33) - anonymous [нерегистровани]

Necu gledati

Pa da naoravi jednu poruku licno za mene.

(среда, 03. јул 2019, 11:14) - anonymous [нерегистровани]

Za svaku zemlju

Pa snimali su tejkove za svaku zemlju, vi od toga pravite famu.