„Јужни ветар“ отвара овогодишњи „Филмстрит“

На Студентском тргу биће отворена нова, девета, сезона најпознатијег бесплатног летњег биоскопа у Београду – „Филмстрит“, пројекцијом српског акционог филма „Јужни ветар“

Апсолутни синоним лета у Београду, „Филмстрит“, ће и ове сезоне обрадовати становнике и посетиоце нашег главног града који ће на најлепшим градским трговима, парковима и шеталиштима, имати прилику да уживају у две позоришне представе и 23 пројекције класика светске кинематографије и најновијих блокбастер хитова.

Манифестацију ће ове године отворити домаћи акциони филм Јужни ветар који је постигао огроман успех, а публици у парку ће се обратити наше младе глумачке звезде, Јована Стоиљковић и Миодраг Радоњић, које тумаче једне од главних улога у овом остварењу.

Захваљујући сјајној глумачкој екипи коју, поред поменутих, чине и Милош Биковић, Небојша Глоговац, Драган Бјелогрлић и Милош Тимотијевић, под редитељском палицом Милоша Аврамовића, Јужни ветар је постао најгледанији домаћи филм у последњих 20 година.

Током прошле године, филм је у биоскопима погледало чак милион људи, а они који вечерас посете „Филмстрит“ у Студентском парку имаће прилику да га гледају под отвореним небом и звездама.

Студентски парк, Калемегдан, Ташмајдан, Косанчићев венац, Дорћол, Цветни трг и остале локације у периоду од 21. јуна до 11. септембра угостиће Шерлока Холмса, Мери Попинс и Марвелове јунаке, као и популарна остварења седме уметности, попут филмова Денкерк, Почетак (Inception) и Девојка са тетоважом змаја.

„Филмстрит“ и ове године велику захвалност за подршку пројекту дугује својим партнерима, Амбасади Сједињених Америчких Држава, Граду Београду, Општини Стари град, агенцији "Red Communication", као и компанијама "Jaffacakes" и "Unilever".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи