Код Кеве су сви добродошли, али...

Напети трилер „Кева“ прича је о фантастичном Кевином подруму где је забава загарантована уколико поштујете неколико правила. Међутим, изненада постаје најстрашније место на планети.

Оскаровка Октавија Спенсер у остварењу Кева (Ma) тумачи лик Су Ен, жене која живи мирним и повученим животом у малом граду у Охају.

Једнога дана, тинејџерка Меги, која се тек доселила у град, замоли Су Ен да купи алкохол за њу и њене другове и Су Ен то доживи као шансу да стекне нове, младе пријатеље.

Она нуди тинејџерима могућност да пију алкохол а да после не возе до куће тако што их позива у свој подрум.

Наравно, постоје одређена правила: једно увек мора остати трезно, нема псовања, никад не улазити у кућу и обраћати јој се са Кева. 

Али Кевина љубазност почиње да прелази у опсесију, па сан о добром проводу постаје ноћна мора ових тинејџера.

Кевин подрум од најбољег места у граду постаје најстрашније место на свету.

Глумачку екипу, осим Октавије Спенсер, чини и Лук Еванс (познат по улогама у трилогији Хобит, франшизи Паклене улице и Дракула: Неиспричано), Џулијет Луис, Миси Пајл, Алисон Џени.

Остварење Тејта Тејлора већ је на репертоару домаћих биоскопа. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво