Стиже „Глобална претња“, али људи у црном су ту

Премијерно 12. јуна у 20 часова публика у Србији може уживати у новом филмском остварењу Криса Хемсворта, Тесе Томпсон и Лијама Нисона. Нова генерација најпознатијих тајних агената обучених у црно је стигла, а како им иде у одбрани Земље погледајте у филму „Људи у црном: Глобална претња“.

Стиже „Глобална претња“, али људи у црном су ту Стиже „Глобална претња“, али људи у црном су ту

Људи у црном увек су штитили Земљу од ванземљаских претњи. У најновијој авантури суочавају се с најопаснијом претњом до сада – непријатељем који се скрива међу њима самима.

Крис Хемсворт и Теса Томпсон као агенти Ејч и Ем су у своја црна одела ускочили са лакоћом, али спасавање света, по свему судећи, неће ићи тако глатко.

Као што се из наслова филма може наслутити, ове године непријатељ напада на глобалном нивоу, свемир се шири, а са њим и велика опасност.

Уместо у Њујорку где се одвијала радња старих филмова франшизе Људи у црном, овде прича почиње у Лондону и наставља се у Мароку.

Уз Криса Хемсворта и Тесу Томпсон, у улогама њихових ментора, појављују се Лијам Нисон као Хај Ти и Ема Томпсон као агент Оу.

Режију филма Људи у црном: Глобална претња потписује Ф. Гери Греј, а сценарио Мет Холовај и Арт Маркум.

Досадашња три филма серијала Људи у црном у свету су зарадила на биоскопским благајнама више од 1,7 милијарди долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се