Фотографија „Пријатеља“ пре него што су постали „Пријатељи“

Више од милион лајкова има фотографија коју је Кортни Кокс поделила на „Инстаграму“ и која је направљена уочи почетка снимања серије „Пријатељи“.

Глумица Кортни Кокс, која је у Пријатељима глумила Монику, поделила је фотографију која је настала пред сам почетак снимања једне од најпопуларнијих серија икада.

„Онa кад је нас шесторо отишло у Вегас, а нико још није знао да смо 'Пријатељи'“, навела је Кортни поред фотографије, у духу описних назива свих епизода Пријатеља.

На фотографији су, очигледно у приватном авину, осим Кортни, и Џенифер Анистон (Рејчел), Дејвид Швимер (Рос), Мет Лебланк (Џои), Метју Пери (Чендлер) и Лиса Кудроу (Фиби).

Како преноси Sky News, верује се да је у питању фотографија са путовања, које је глумцима организовао креатор серије Џејмс Буровс, желећи да им омогући да уживају у последњим моментима анонимности, пре него што постану велике ТВ звезде.

Прва епизода серије Пријатељи емитована је 1994. године, а последња епизода десете сезоне –2004, пре 15 година.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво