Глумци серије „Моја генерација Z“ глуме и репују

Емитовање серије о тинејџерима ближи се крају, остала је још једна епизода.

Гостујући у Јутарњем програму РТС-а, глумац Ненад Петровић истакао је да су утисци о серији веома позитивни, а глумци задовољни, јер су приметили да на серију углавном реагује млада генерација.

„Старији људи нас често препознају, кажу да им се серија свиђа и дају нам подршку. Мислим да смо на добром путу и да смо успели да допремо до генерације до које смо и хтели“, истакао је глумац.

„Генерација Z“ је посебна, у серији се говори о необичним, посебним правилима.

„Сада је технолошко доба и информације су много доступније, и ова генерација брзо размишља, може брзо да се прилагоди послу и неким будућим каријерама“, рекао је глумац.

Закључак  психолошког и социјалног истраживања приказује генерацију као дигиталну генерацију која је увек онлине.

Сматра се да не верују у систем нити законе, односно да се више уздају у информације које им пласирају на интернету и да је то место на коме ће прво потражити знање о било чему, што их у датом тренутку интересује.

„Имате много доступних информација на интернету, па сами доносите свој суд о теми“, рекао је Ненад, истичући да је поред глуме у серији екипа глумаца направила и спот у коме се репује.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво