Тријумф серије „Убити Ив“ на додели БАФТА ТВ награда

У Лондону су додељене традиционалне БАФТА награде за најбољa телевизијска остварења у протеклих годину дана. Велики победник је трилер „Убити Ив“ у продукцији Би-Би-Сија, пошто је овенчан са три трофеја – за најбољу драму, за најбољу глумицу награђена је Џоди Комер, а за споредну глумица Фијона Шоу. Међу добитницима и Бенедикт Камбербач и Бен Вишо.

Признања Британске филмске академије ове године отишле су у руке аутора драмске серије Убити Ив (Killing Eve) и мини-серије Патрик Мелороуз.

У категорији драме тријумфовала је Killed by My Debt

За најбоље главне глумце проглашени су Џоди Комер (за улогу у серији Убити Ив) и Бенедикт Камбербач (Патрик Мелороуз).

Најбоље роле у споредним улогама имали су Фијона Шоу (Убити Ив) и Бен Вишо (за улогу у троделној комичној драми A Very English Scandal) оценили су чланови Британске филмске академије. 

Међу награђеним телевизијским програмима су и такмичарски шоу Британија има таленат (Britain's Got Talent) и ријалити програм I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 17. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво