Бојан Перић: Преко позоришта до филма и телевизије

Почиње снимање пете сезоне популарне серије „Војна академија“, у продукцији РТС-а и куће „Нира про“ и уз подршку Министарства одбране.

У „Војној академији“, као и у животу, када нам се учини да смо затворили једно поглавље, да смо испунили циљ који смо себи задали, испрече се нове околности. И сада је потпуно јасно зашто je прича о серији тражи наставак.

Један од глумаца серије „Војна академија“, Бојан Перић, гостујући у Београдској хроници истакао је да је веома срећан што је РТС показао жељу да се серија настави, јер је кроз све ове године привукла пажњу публике.

И сада је потпуно јасно зашто прича тражи наставак. Лик Стошића, који глумиш у серији,  завршио је Академију, запослио се, али недостаје оно нешто што ће живот заокружити: љубав, породица.

„Оно што недостаје од самог старта серије, везано за све ликове кроз зрелост, одрастање, биће представљено у овом наставку“, истакао је глумац.

Шта је кључни моменат код наших људи који завршавају глуму или чекају посао.

„Ситуација у нашој држави је неизвесна и зависите од туђе воље, визије, идеје, не могу сам себи да дам улогу. Не треба претеривати и не треба све радити. Изабрао сам тај позив, и сада се носим са тим“, рекао је глумац.

Истиче да га је пут прво навео на позориште, па на филм, али се најдуже задржао на телевизији.

„Волим да играм у позоришту, али се више глуми на телевизији. Нове улоге у серији 'Војна академија' су Танасије Узуновић, Иван Јефтовић, Нина Јанковић. Прича је иста, али на другачији начин, нови је жанр и са новом потпричом, која ће бити занимљива публици“, рекао је глумац Бојан Перић.

Снимање ће трајати 84 дана и емитовање се планира за следеће пролеће.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво