Нови Џејмс Бонд – још једном Данијел Крејг

Детаљи наставка саге о најпознатијем агенту Џејмсу Бонду, 25. по реду, биће познати данас, на званичном представљању информација, а уочи почетка снимања филма.

Мало је познато о новом остварењу редитеља Керија Јоџија Фукунаге, али у преносу који ће се одвијати уживо на готово свим дрштвеним мреžжама, филмска екипа ће открити бројне детаље о филму.

Протеклих  неколико месеци појавиле су се бројне гласине о новом Бонду, али улога  „007 агента“, по пети пут је припала Данијелу Крејгу.

Ово би требало да буде његова последња улога шпијуна, пошто је глумио у филмовима Casino Royale, Quantum Of Solace, Skyfall и Spectre.

Судећи према извештајима страних медија, Рами Малек, звезда филма Боемска рапсодија ,увелико преговара с продуцентима о преузимању улоге главног зликовца у наставку саге о Бонду.

Снимање филма требало би да почне већ крајем овог месеца, а у ових дана  ће бити откривена и нова локација снимања, као и комплетна глумачка постава.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се