Снижене цене биоскопских улазница поводом рођендана „Синеплекса“

Биоскопи „Синеплекс“ у Србији, прославиће 21. априла рођендан уз снижене цене улазница – 300 динара за све пројекције у Београду и 200 динара за пројекције у Крагујевцу, Нишу и Новом Саду.

На репертоару ће бити актуелни филмови. Најмлађи ће уживати уз анимиране јунаке у остварењима Дамбо, Парк чудеса, Како да дресирате свог змаја 3, Господин Линк: У потрази за скривеним градом.

Ту је и филм Афтер кога поједини критичари и дистрибутери називају наследником феномена Педесет нијанси сиве. Од редитеља филма Бунтовница, Хармонија Корина, стиже комедија Битанга с плаже у којој играју Метју Меконахи, Снуп Дог, Зек Ефрон, Ајла Фишер.

Балканску међу до сада је погледало више од 200.000 људи, а интересовање не јењава, па ће се и ово остварење наћи на „рођенданском репертоару“ биоскопа „Синеплекс“.

Главни јунак култног стрипа „Дарк Хорс“ вратио се на велико платно 11 година после другог дела у осветничкој мисији у филму Хелбој.

Љубитељи хорора уживаће у фимовима Гробље кућних љубимаца, заснованом на истоименој књизи Стивена Кинга, коју је критика прогласила најстрашнијом до сада, и Проклетство ожалошћене жене о жени Љорони чији помен имена изазива страх већ деценијама међу свим генерацијама, а добитник Оскара и визионар Џордан Пил, враћа се са новим филмом Ми.

Цена улазнице јединствена је за два-де и три-де пројекције и без доплате на дужину трајања филма.

За четири-де пројекције, рачуна се доплата на снижену цену карте. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара