Документарац „Павароти“ почетком јуна пред одабраном публиком

Koмпанија "CBS Films" објавила је трејлер документарног филма оскаровца Рона Хауарда, „Павароти" . Премијера филма је заказана за 7. јуну у одабраним биоскопима.

Филм Павароти доноси интиман поглед на живот, рад и дело италијанске певачке иконе која је оперу приближила широкој светској публици.

Лучано Павароти, који је умро 2007. године од рака панкреаса, био је већи од живота, дао је свој живот музици и глас свету.

Хауард овим филмом истражује „глас, тајне, легенду“ човека који је на своје концерте привукао стотине хиљада обожавалаца.

У документарном филму Павароти биће приказани снимци уметникових историјских наступа, интервјуа, али и снимака из приватне архиве који никада раније нису јавно приказани.

„Мој отац је био тенор. Увек радимо оно што су радили наши очеви. Тако сам ја мали тенор“, једноставно у филму Павароти објашњава свој животни позив.

Кад год је излазио на позорницу, говорио је: „Идем да умрем“.

О великану оперске сцене говоре његови блиски сарадници и пријатељи, међу којима и Хозе Карерас, Пласидо Доминго и Боно Вокс.

Рон Хауард је ово документарно остварење урадио са тимом који стоји иза хваљеног филма The Beatles: Eight Days A Week - The Touring Years.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво