„Дизни“ представио трејлер за нови филм „Краљ лавова“

Римејк „Дизнијевог“ легендарног анимираног филма „Краљ лавова“ добио је први званични трејлер.

Краљ лавова одушевио је планету 1994. године. Четврт века касније, у компанији „Дизни“ одлучили су да је време да се прича о будућем краљу Симби исприча на свеж начин.

Нови Краљ лавова премијерно ће бити приказан 19. јула ове године, најпре у САД, а затим и у биоскопима широм света, пишр музички магазин Билборд.

У филму су гласове ликовима позајмила нека од највећих глумачких имена међу којима се истичу Чуетел Еџиофор, Бијонсе, Сет Роген, Џејмс Ерл Џонс, Доналд Гловер и други.

Сценарио за овогодишње издање класика Краљ лавова написао је Џеф Нејтансон, док је за режију и продукцију задужен Џон Фавро.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи