Метју Меконахи је битанга с плаже

Необична гардероба, тршава коса и бунтован говор само делимично описују ексцентричног Мундога кога, у најновијој комедији редитеља Хармонија Корине, тумачи Метју Меконахи. Комедија „Битанга с плаже“, у којој је главна улога поверена једном од најомиљенијих глумаца Холивуда, у домаће биоскопе стиже 18. априла.

Спреман на све врсте трансформација зарад својих улога, Меконахи је отишао корак даље и представио се као порочни поета Мундог, чије несвакидашње понашање одудара од понашања једног песника.

Он живи по сопственим правилима. Његов говор понекад звучи пророчки и дубокоумно, али чешће уличарски, јер више и није толико популаран и у центру пажње.

Окренуо се пороцима, уживању у облацима дима и великим количинама пића. Иако се не би рекло, Мундог није скитница, већ слободан дух са богатством које га спасава од многих невоља и животних проблема у које би лако могао да упадне.

У урнебесној комедији Битанга с плаже Метју Меконахи каже да представља „епидемију радости“ и да су он и редитељ Корин имали одличну сарадњу, попут неког ди-џеја и његове музике.

Оскаровац, који је зарад улога био спреман да драстично мења свој физички изглед, да добије вишак килограма (филм Злато), као и да их нагло и енормно изгуби (филм Пословни клуб Далас), да прореди косу, али и да сјајно одигра згодног момка, сматра да је ово један изузетно забаван филм због чега је и прихватио да игра у њему.

Након дуже паузе и свог последњег филма Бунтовнице из 2013. године, редитељ и сценариста Хармони Корин одлучио се за још једну комедију – Битанга с плаже, а осим Меконахија у глумачкој екипи су и други познати глумци међу којима су Мартин Лоренс, Зек Ефрон, Исла Фишер, као и хип-хоп звезда и глумац Снуп Дог и други.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи