Милица Зарић: „Моја генерацијa 'Z'“ ми је помогла да схватим данашње матуранте

У последњих неколико месеци, глумица Милица Зарић била је ангажована у три серије које се емитују на РТС-у. Једна од њих је серија „Моја генерацијa 'Z'“, за коју Милица каже да је, иако намењена тинејџерима, радо гледају родитељи, баке и деке.

„То је серија која прати живот групе младих људи, који су четврта година гимназије“, рекла је, гостујући у Београдској хроници, Милица Зарић и додала да је имала ту срећу да је позову, и да у серији тумачи улогу мајке једне матуранткиње. 

„То је разведена мама која се са ћерком преселила у Београд из Сремске Митровице и то је за њих све ново, нове су околности. Кад је неко нови ђак, то је одмах мало тешко и другачије, треба се уклопити у нову средину и нову екипу. Ја сам нова на мом послу али се тај део живота не приказује, него је прича усмерена на тинејџере и њихове проблеме“, објаснила је глумица и нагласила да јој је серија о тинејџерима на неки начин помогла да схвати ту генерацију и да јој се приближи.

Милица Зарић такође је ангажована у серији Жмурке где тумачи једну потпуно другачију улогу.

„То је серија од шест епизода, наш велики редитељ Миша Радивојевић је и аутор текста“,  каже Милица и објашњава да се прича дешава у једној паланци у Србији после завршетка Другог светског рата, где се кроз дечју визуру сагледавају последице и ток најстрашнијих ратних и послератних догађања.

Трећа улога о којој је Милица говорила је улога у серији Горана Марковића Делиријум Тременс. Делиријум тременс је као филм недавно имао премијеру на Фесту, где су реакције публике биле одличне.

„Занимљива је тема јер је то живот једног великог глумца који је преоптерећен улогама, снимањима и позоришним ангажманима, и долази у стадијум да је оболео и да му се разне потиснуте невоље враћају и да покушава да их разреши“, испричала је глумица и рекла да се, када је реч о поклапању снимања разних улога у више серија, за ту ситуацију припремала и да јој је било напорно али интересантно.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи