Мини-ретроспектива филмова Дејвида Линча у Комбанк дворани

Првог априла, дан уочи концерта звезде серијала „Твин Пикс“, Кристи Бел, у Џез кантини „Лисабон“, одржаће се мини-ревија филмова Дејвида Линча.

На репертоару ће се наћи три чувена остварења светски признатог редитеља: Твин Пикс – Ватро, ходај са мном (1992), Глава за брисање (1977) и Изгубљени ауто-пут (1997).

Глава за брисање је радикално дебитантско остварење Дејвида Линча, снимано са прекидима током пет година, у коме Џек Ненс глуми Хенрија Спенсера, човека који живи у безименој индустријској пустоши.

Када сазна да је његова бивша девојка трудна, Хенри пристаје да ожени будућу мајку Мери и са њом почиње нови живот у свом малом и неуредном стану. Њихова беба рађа се са грозном мутацијом, као чудно створење налик рептилу чији неподношљив плач не престаје.

Твин Пикс: Ватро, ходај са мном увод је у дешавања култне серије, која прати седмодневне догађаје који претходе бруталном убиству Лоре Палмер, у малом граду на северозападу Пацифика.

 Изгубљени ауто-пут је трилер у коме љубоморни џез музичар убија или не своју жену  и ништа није онако како изгледа у овом омамљујућем лавиринту промене личности, чудних страсти и непрестане напетости култног редитеља Дејвида Линча.

Цена улазнице за овај догађај је 200 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво