Почела РТС-ова серија „Пет“

Почело је емитовање дуго очекиване серије „Пет“,редитеља Балше Ђога у продукцији РТС-а. У центру пажње је пет пријатељица које сплетом животних околности постају део криминалног миљеа.

После 20 година најбоље другарице из детињства окупљају се у Београду, на Дорћолу. Након убиства супруга Нина схвата да новац може и њу да кошта живота. У помоћ јој прилазе Соња, Каћа, Тила и Алекс, свака са својим бременом и животном борбом.

„Ово је прича о женама које су се нашле у невољи, не својим избором, у једном криминалном миљеу и које покушавају све време пазећи на своје породице, децу, да сачувају своје животе и имовину, да победе неке људе који су много јачи“, истиче редитељ серије Балша Ђого.

Оне су мудре, храбре и одане, спремне на одлуке на које би се ретко ко одважио. Иако делује као бајка са асфалта, све што чине јунакиње серије „Пет“ утемељено је у стварности.

„Баш ми је драго да имамо серију у којој су пет жена главне јунакиње. Ја сам одрасла на Вождовцу, тако да ми није било тешко да схватим о чему се ради у овој причи.Било ми је задовољство да искористим то своје одрастање и у серији“, каже глумица Христина Поповић.

„Пет'“ је нови корак у нашој продукцији криминалистичког трилера. У једанаест динамичних и напетих епизода пратимо јунакиње које нису пратиље жестоких момака, већ су оне жестоке девојке.

Остали аутори: Марко Рајковић
број коментара 4 Пошаљи коментар
(уторак, 30. апр 2019, 00:04) - anonymous [нерегистровани]

Odlicno

Serija je vrh jedva čekam nastavak tj drugu sezonu i svaka čast. RTS

(понедељак, 29. апр 2019, 16:58) - anonymous [нерегистровани]

8.epizoda

U kojoj napustenoj fabrici je sniman deo,gde su se zene okupile za dogovor?

(среда, 10. апр 2019, 00:57) - anonymous [нерегистровани]

Cz

Svaka cast za seriju

(недеља, 10. мар 2019, 02:37) - anonymous [нерегистровани]

pet

Vile u mermeru s bazenom,decu u skolu voze privatni vozaci s najnovijim dzipovima....Pokvari se audi,pa mora nesrecnica da ga pokupi golfom u kafani kod pijace...Pa jos mora da ga pere smrkom na benzinskoj pumpi jer se jadan uneredio....Kakva snobovska gluparija,ljudi imaju za kiflu.a mnogi nemaju za jogurt...gde vam je skromnost...'sminkeri'...nije vas sramota ovako nesto prikazivati na rts i to subotom u udarnom terminu...