Са једном картом на Фестове хитове 5. марта у Комбанк дворани

Љубитељи седме уметности имаће прилику да надокнаде пропуштено са овогодишњег 47. Међународног филмског фестивала Фест и филмска остварења која нису стигли да погледају у оквиру десет дана фестивала, то учине у биоскопу Комбанк дворане, у оквиру акције „Једна карта за све пропуштене филмове фестивала“.

Гледаоце током уторка, 5. марта на биоскопском платну Комбанк дворане очекује чак 23 фестовских филмских остварења.

Заинтересовани гледаоци ће бити у прилици да погледају филмове Миљеница, Режи, Шавови, Сам самцат, Чаробне ноћи, Веран човек, Птице селице, Васпитачица, Изгарање, У туђој кући, Три дана у Киборну, Капернаум, Спокој, Бела врана, Јули, Хладни рат, Двоструки живот, Килер дарлинг, Старац с револвером, Догман, Планина, Лоро и Присни непријатељ.

Продаја карата почиње данас на благајни Комбанк дворане по цени од 700 динара, а са једном картом омогућен је целодвневни ужитак у филмовима по жељи.

Купци карата добијају на улазу наруквице са којима слободно могу да иду са пројекције на пројекцију и уживају у пропуштеном.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи