Проблеми матураната у серији „Моја генерација“ од марта на РТС-у

Гледаоци РТС-а имаће прилику да у марту виде нову играну серију „Моја генерација“. Глумци Јована Миловановић и Милош Влалукин откривају зашто је прича о матурантима једне београдске гимназије серија за целу породицу.

„Ово ће бити породична серија о тинејџерима, то јест да се после радног дана цела породица окупи око телевизора и да је сви гледају“, каже Милош Влалукин, који у серији тумачи лик професора физичког васпитања.

Шта су проблеми младих серија ће приказати управо из њихове перспективе.

„Ми представљамо ту генерацију зед, каква је, чиме се бави“, открива Јована Миловановић која је у улози матуранткиње.

„Видеће се како матуранти размишњају, како родитељи гледају на матуранте, како професори гледају на матуранте. Тако да ће серија бити за све генерације јер се све генерације приказују у серији“, објаснио је Влалукин.

Комуникација међу генерацијама није идеална. „Матуранти су доста онлајн, стално су на мрежама, на телефонима и ту је проблем у комуникацији и са родитељима и са професорима, али се они међу собом доста слажу и добро сналазе у свему томе“, истакла је Јована.

Серије Моја генерација окупила је сјајну глумачку екипу: Милица Зарић, Слободан Бештић, Ненад Ћирић, Вања Милачић, Владан Дујовић, Небојша Миловановић, Ана Мандић, Иван Иванов, Стефан Ковачевић, Небојша Рако.

Матуранте играју углавном студенти завршне године глуме.

„Дивно је за млађу генерацију којој је ово први велики пројекат на телевизији и желим да им ово буде лепа одскочна даска и почетак каријере“, рекао је Милош.

Јована и Милош сагласни су да је доста реално приказан данашњи свет младих, али нису хтели да открију све већ су позвали гледаоце да прате догодовштине јунака Моје генерације на телевизији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво