Премијера филма „Мала госпођица Дулитл“

Екранизована је позната књига "Liliane Susewind", ауторке Тање Штевнерје. Дечији филм „Мала госпођица Дулитл" режирао је Јоаким Мазанек.

Премијерно приказивање филма је 16. фебруара у биоскопу „Синеплекс“ у Делта ситију, најавио је дистрибутер "2i Film".

Филм прати авантуре девојчице Лили, које има невероватан дар да прича са свим животињама, који јој ствара невоље, а породица је приморана да се поново сели.

Лили је обећала да ће у новом дому чувати тајну за себе, што ће јој поћи за руком све док не схвати да је беба слон Рони отет из локалног зоолошког врта.

Заједно с новим пријатељем Џесом, Лили се спрема да спасе Ронија и друге животиње.

Главној јунакињи Лили глас позајмљује Ирина Арсенијевић, а осталим јунацима Стефан Бузуровић, Тамара Алексић, Данијела Врањеш, Дубравко Јовановић, Дуња Јелићић и други.

Пре пројекције филма у „Синеплексу“ биће организовани интерактивни научни експерименти, радионице, акција удомљавање животиња и низ занимљивих програма уз поклоне најмлађе за поклоне.

На репертоару биоскопа, филм ће се наћи од 21. фебруара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво