„Промил до (к)раја“ у биоскопима

Комедија „Промил до (к)раја“ редитеља Фреда Волфа од сутра, четвртка 7.2. наћи ће се на репертоарима биоскопа широм земље. Главне улоге у филму играју Алек Болдвин и Селма Хајек који поново глуме заједно, први пут после серије „Телевизијска посла“.

Поред њих двоје, у глумачкој екипи нашли су се и комичари Џим Гафиган, Џо Манганијело, Бен Плат, Асиф Мандви и Трит Вилијамс.

Селма Хајек истиче како је уживала у сарадњи са Алеком Болдвином на овој комедији иза које, како каже, стоји искрена љубавна прича.

„Ненси воли свог мужа, она воли своју породицу и то је суштина свега. За мене ово није само комедија, већ и прича о пару који успева да превазиђе незамисливе катастрофе. Постоји много ствари са којима ће публика моћи да се поистовети, као што су на пример лажни пријатељи који те напусте када више немаш пара и слично. У многим ситуацијама публика ће помислити 'да, тачно знам како је то' - а и даље ће бити у стању да се смеје свему томе“, сматра глумица.

Селма Хајек и Алек Болдвин глуме још заљубљени имућни брачни пар – Френка и Ненси који прате ћерку јединицу на престижни колеџ. А затим сазнају да су банкротирали.

Након пијане ноћи, суочавају се са неколико лоших потеза до којих их је алкохол довео.

Упуштају се у малверзације како би своје материјалне тешкоће покушали да сакрију не само од својих пријатеља и пословних партнера, већ и од рођене ћерке. И кроз низ комичних ситуација упадају из једне грешке у другу уз салве смеха.

број коментара 0 Пошаљи коментар